Събития

Организирайте своето частно или фирмено събитие в ADOR и впечатлете гостите си с безупречно облсужване и безкомромисно качество. Екипът ни ще Ви съдейства за всеки детайл – от аранжирането на помещението до избора на меню, което да отразява най-доброто от спецификата на дестинацията.

Частни събития

VIP залата е идеалното място за провеждане на частно събитие за до 10 човека. От лични празници до професионални тържествени поводи, вечеряйте в уединението на Вашата собствена луксозна зала.

Насладете се на изживяване, което гостите Ви никога няма да забравят.

Рождени дни и Годишнини

Създаваме спомени заедно. Изненадайте близките си и запазете момента завинаги. Празнувайте своя рожден ден със стил. Екипът ни от професионалисти ще Ви помогне да съставите най-подходящото за Вас меню и ще резервират мястото за Вас, за да се насладите на незабравимо преживяване.

Възможности за провеждане: основна зала - с капацитет 108 места, the Character Bar - с капацитет 10 места.

Вечери

Личните срещи са подчертани от отличителни персонализирани менюта, 5-звездно обслужване и зашеметяваща гледка към катедралата "Александър Невски" и сградата на Парламента.

Коктейли

Модерна интерпретация на класически коктейли и споделени плата, сервирани в една от забележителностите на София. Бъдете в центъра на събитията.

Бизнес обяд

Посрещнете следващия си успех с бизнес обяд в ADOR. Комбинирайте уникално преживяване с бързи резултати.